Quantcast
Channel: ايتنا - پربيننده ترين عناوين سيستم عامل :: نسخه کامل
Viewing all 2292 articles
Browse latest View live

ویندوز ۱۰ پوست می‌اندازد

$
0
0
به‌تازگی شرکت مایکروسافت پروژه جدیدی به نام پروژه نیون (Project Neon) را بر روی ویندوز ۱۰ در دست کار دارد که گفته می‌شود این پروژه موجب ایجاد تغییرات ظاهری بسیار جالبی در ویندوز ۱۰ خواهد شد.به گزارش رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی theinquirer، ویندوز ۱۰ سیستم عاملی است که بنظر کارشناسان صنعت نرم‌افزار، هنوز نتوانسته است آن‌طور که باید و شاید انتظارات شرکت مایکروسافت را برآورده نماید.بسیاری از متخصصان معتقدند که اگر به‌روزرسانی رایگان به ویندوز ۱۰ در میان نبود، میزان پذیرش این سیستم‌عامل جدید به‌مراتب کمتر از حد کنونی بود.با توجه به همین امر نیز مایکروسافت تصمیم گرفته است تا پس از پایان دادن به به‌روزرسانی‌های رایگان، به موضوع مهم‌تر یعنی بهبود بخشیدن بخش‌های مختلف این سیستم عامل بپردازد. در همین ارتباط نیز پروژه‌ای جدید به نام پروژه نیون بر روی ویندوز ۱۰ عرضه‌ شده است که هدف آن، ایجاد تغییراتی اساسی در این سیستم عامل است. از جمله این تغییرات، یک رابط گرافیکی کاربری جدید است که طراحی و اجرای آن، ظاهر ویندوز ۱۰ را به‌شدت دستخوش تغییراتی مثبت خواهد نمود.البته بطوری که گفته می‌شود، این پروژه تا زمان عرضه Redstone 3۳ برای ویندوز ۱۰ به مشتریان عرضه نخواهد شد، اما پیش‌نمایش‌های انجام‌شده خبر از تغییراتی بزرگ را به کاربران می‌دهند.همچنین گفته می‌شود که این تغییرات بزرگ تنها در پوسته ظاهری اعمال خواهند شد و شامل مواردی مانند استفاده از یک فونت جدید و ساختار رنگ‌بندی متفاوت برای پیکربندی پنجره‌های داخلی ویندوز ۱۰ خواهد بود. 

رابط کاربری TouchWiz

سیستم عامل‌های اپل به روز شدند

$
0
0
کاربران باید قبل از نصب نسخه‌های به‌روزشده، از داده‌های یاد شده پشتیبان تهیه کنند تا هیچ اطلاعاتی را از دست ندهند.به گزارش ایتنا از فارس، کاربران آیفون می‌توانند با نصب نسخه iOS 10.3.2 سیستم عامل این تلفن همراه مشکلات امنیتی و برخی نقص‌های فنی آن را برطرف کنند. برای نصب این به‌روزرسانی به ۱۹۶.۴ مگابایت فضای خالی در آیفون یا آیپد نیاز است.سیستم عامل جدید ساعت اپل watchOS 3.2.2 نام دارد که در آن هم برخی مشکلات فنی و امنیتی برطرف شده است. برای نصب watchOS 3.2.2 ساعت باید از طریق وای‌فای به اینترنت متصل باشد و نیمی از شارژ آن هم باقی مانده باشد. سپس کاربر باید از طریق برنامه ساعت به آیفون متصل شده و گزینه‌های General > Software Update را انتخاب کند. با نصب سیستم عامل tvOS 10.2.1 هم برخی به‌روزرسانی‌های فنی انجام شده و امکانات جدیدی در دسترس کاربران اپل‌تی.وی قرار می‌گیرد. برای این کار از بخش تنظیمات باید گزینه‌های System > Software Update انتخاب شود.در تازه‌ترین به‌روزرسانی مکینتاش یعنی macOS 10.12.5 هم برخی مشکلات امنیتی و پخش صدا از میکروفون، Mac App Store، برطرف شده و از فرمت دیجیتال RAW هم پشتیبانی شده است.

ویندوز 8 در راه است

کشف ۴۰ باگ امنیتی جدید در سیستم عامل تایزن

$
0
0
حدود چند سال است که بزرگ‌ترین توسعه‌دهنده تلفن‌های هوشمند، سامسونگ، سیستم عامل تایزن را برای برخی از دستگاه‌های خود به کار گرفته است. سیستم عامل تایزن یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که بر روی تلویزیون‌های هوشمند ساخت سامسونگ نصب شده است. این تدبیر در سال ۲۰۱۳ آغاز شد، زمانی که بازار دو دوربین سامسونگ را که با سیستم عامل تایزن کار میکرد را به چشم دید. پس از آن کمپانی ساعت‌های هوشمندی که بر اساس سیستم عامل تایزن کار میکردند را به بازار تکنولوژی وارد کرد.به گزارش ایتنا از کسپرسکی‌آنلاین، در سال ۲۰۱۵، این سیستم عامل بر گوشی‌های هوشمند مستقر شد و شروع آن با گوشی نسبتا ارزان Z۱ سامسونگ آغاز شد. در سال ۲۰۱۶، این غول کره‌ای بر تمام تلویزیون‌های هوشمند حکمرانی کرد. و سرانجام در سال ۲۰۱۷، در حالیکه این کمپانی نظر تمام مشتریان را به خود جلب کرده بود، توانست ماشین لباسشویی، یخچال و فریزر و جارو برقی هوشمندی را ایجاد کند که با سیستم عامل تایزن کار می‌کند.امروزه ده‌ها میلیون دستگاه، و تعداد بسیار بالایی از کاربران هستند که از سیستم عامل تایزن استفاده می‌کنند. اینطور بنظر می‌رسد که سامسونگ قصد دارد این سیستم را ادامه دهد و از همین سیستم عامل برای دیگر محصولات الکترونیکی مصرف کنندگان استفاده کند. بنابراین تعداد استفاده از تکنولوژی‌هایی که سیستم عامل تایزن دارند افزایش خواهد داشت.حال وقت آن رسیده است که بگوییم که آیا تایزن امن است؟پاسخ کاملا واضح است؛ خیر. Amihai Neiderman کارشناس بلند رتبه در سال ۲۰۱۷ که این باگ امنیتی را شناسایی کرد در صحبت‌های خود عنوان کرده که تایزن دارای حدوداً ۴۰ آسیب پذیری روز صفر است که به هکر امکان کنترل دستگاه‌ها را از راه دور می‌دهد. آسیب‌پذیری‌های پچ نشده دستگاه را برای هک و کنترل هکرها فراهم می‌کند. "Amihai Neiderman " در مصاحبه با Motherboardاذعان کرده است که تایزن به بدترین شکل کدنویسی شده و «تا به حال بدتر از آن را ندیده است» و کسانی که آن را نوشته اند «هیچ درکی از امنیت نداشته اند.» او همچنین افزود «مانند این است که یک دانشجوی نرم افزار را استخدام کرده و به او اجازه دهید برای شما برنامه نویسی کند».Neiderman می‌گوید: من حدود ۴۰ باگ امنیتی را یافتم که بسیاری از آن‌ها اکسپلویت بوده‌اند. او مدعی شد که بسیاری از کدهای تایزن قدیمی بوده و از سیستم عامل بادا گرفته شده‌اند اما با این حال اکثر نقص‌های مورد اشاره در کدهای جدید بوده که در دو سال اخیر نوشته شده‌اند.نکته قابل توجه این است که به گفته وی بسیاری از مشکلات برنامه‌نویسی یافت شده، مربوط به اشتباهاتی است که برنامه نویسان در بیست سال پیش مرتکب می‌شده اند.این طور که به نظر می‌رسد تایزن یکی از ایمن ترین سیستم عامل‌های حال حاضر نیست و مسلماً اندروید نیز تعدادی آسیب پذیری امنیتی داشته که با در نظر گرفتن گستردگی اکوسیستم آن، هر مشکل کوچکی می‌تواند تعداد بسیار زیادی از کاربران را تحت تأثیر قرار دهد. اما با بررسی موشکافانه می‌توان متوجه شد که دلیل موفقیت سیستم عامل اندروید، شناسایی و رفع سریع این آسیب‌پذیری‌هاست. 

سیستم عامل کروم به حالت دید در شب مجهز شد

$
0
0
از این پس کاربران سیستم عامل کروم می‌توانند حالت دید در شب آن را فعال کنند تا در زمان وبگردی در فضای تاریک چشم‌هایشان کمتر آسیب ببیند.به گزارش ایتنا از فارس، کاربران این مرورگر از مدتها قبل از گوگل خواسته بودند تا وضعیت دید در شب را به سیستم عامل یاد شده اضافه کند و حالا ویژگی مذکور به کروم اضافه شده است.بسیاری از پزشکان می‌گویند خیره شدن طولانی مدت در تاریکی شب به لپ‌تاپ‌ها و مشاهده صفحات نورانی و درخشان آنها باعث اذیت شدن چشم و ایجاد اختلال در زمان خواب می‌شود. افزوده شدن حالت دید در شب به سیستم عامل کروم می‌تواند مشکل یاد شده را تاحدی برطرف نماید.در حالت یاد شده نه تنها شدت نور و رنگ‌های به نمایش درآمده کمتر می‌شود، بلکه کیفیت نمایش رنگ‌ها نیز تغییر کرده و این کار به شیوه‌ای ملایم‌تر صورت می‌گیرد. گوگل اظهار امیدواری کرده از این طریق خستگی چشم‌ها در اثر استفاده طولانی مدت از نمایشگرهای رایانه‌ای کمتر شود.برای دسترسی به قابلیت Night Light کاربران باید به منوی تنظیمات مراجعه کرده و آن را انتخاب نمایند. پیش از این قابلیت مذکور در بسیاری از سیستم عامل‌های رقیب و از جمله ویندوز ۱۰ وجود داشته است.

کدام نسخه اندروید ناموفق‌تر است؟

$
0
0
آخرین آمار جدول توزیع اندروید نشان می‌دهد که نسخه Froyo اندروید که می‌۲۰۱۰ توسط گوگل منتشر شد، در لیست وجود ندارد.به گزارش ایتنا از ایسنا به نقل از تک‌تایمز، داده‌های مربوط به جدول توزیع اندروید طبق آمار گوشی‌هایی است که در هفت روز منتهی به ۹ ژانویه از فروشگاه آنلاین گوگل‌پلی بازدید کرده‌اند. این اولین بار است که خبری از Froyo در جدول توزیع اندروید نیست که نشان‌ می‌دهد این نسخه از سیستم عامل اندروید از گوشی‌ها خداحافظی کرده است.بر اساس اطلاعات به‌ اشتراک گذاشت‌شده، نسخه Froyo اندروید که شامل اندروید ۲.۲ و ۲.۲.۳ است، دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. در ماه دسامبر سال ۲۰۱۶، نسخه Froyo هنوز هم در فهرست بود، اما تنها روی یک درصد از دستگاه‌ها اجرا می‌شد.نمودار توزیع اندرویدتنها تعداد محدودی از دستگاه‌ها مانند گوگل پیکسل و پیکسل XL اندروید ۷.۱ نوقا را در اختیار دارند. اندروید ۷.۰ نوقا که در سال ۲۰۱۶ عرضه شده بود و هنوز هم راه خود را به بسیاری از دستگاه‌ها باز می‌کند، در حال حاضر تنها روی ۰.۵ درصد از گوشی‌های فعال وجود دارد. از سوی دیگر، اندروید ۷.۱ نوقا شامل ۰.۲ درصد از کل ۰.۷ درصد اندروید نوقا روی گوشی‌ها می‌شود.به‌روزرسانی اندروید نوقا در حال حاضر راه خود را به برخی از دستگاه‌های سری Moto باز کرده است. و انتظار می‌رودMoto Z Play نیز در تا انتهای ژانویه ۲۰۱۷ از آن بهره‌مند شود. در حالی که اندروید نوقا از ویژگی‌های پیشرفته‌ای در عملکرد و امنیت برخوردار است اما به آرامی روی دستگاه‌ها عرضه می‌شود که ممکن است روی آمار آن تاثیر بگذارد. هر چند میزان پذیرش برای اندروید نوقا چندان قابل توجه نیست اما این اعداد مشابه زمانی است که اندروید ۶.۰ مارشمالو عرضه شده بود.اندروید لالی‌پاپ (آبنبات چوبی) که در سال ۲۰۱۴ عرضه شده بود با آمار ۳۳.۴ درصدی در صدر فهرست توزیع اندروید قرار دارد. در حالی که ۱۰.۱ درصد از اندروید لالی‌پاپ متعلق به اندروید ۵.۰ است، اندروید ۵.۱ نیز روی ۲۳.۳ درصد از دستگاه‌ها اجرا می‌شود.اندروید ۶.۰ مارشمالو که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، با کسب دومین رتبه از توزیع اندروید، روی ۲۹.۶ درصد از دستگاه‌ها نصب شده است. اندروید ۴.۴ کیت‌کت در رتبه بعدی لیست قرار دارد. این نسخه از اندروید که در سال ۲۰۱۳ منتشر شده بود، در حال حاضر روی ۲۲.۶ درصد از دستگاه‌ها در حال اجرا است.همچنین نسخه جلی‌بین اندروید روی ۱۱.۶ درصد از دستگاه‌ها اجرا می‌شود. نسخه‌های متفاوت جلی‌بین از جمله ۴.۱ و ۴.۲ و ۴.۳ به ترتیب روی ۴ درصد ۵.۹ درصد و ۱.۷ درصد دستگاه‌های اندرویدی وجود دارند. آیس‌کریم ساندویچ ( ۴.۰.۳ و ۴.۰.۴) نیز در سال ۲۰۱۱ منتشر شده‌ و تنها ۱.۱ درصد از آمار اندروید را به خود اختصاص داده‌ است. اندروید جینجربرد یا نان زنجبیلی با در دست داشتن نسخه‌های ۲.۳.۳ تا ۲.۳.۷ در نمودار توزیع اندروید ۱ درصد دارد.

هوشمندسازی خانه‌ها با ویندوز ۱۰

$
0
0
ساکنان منازل به زودی برای مدیریت وسایل برقی خود می‌توانند از یک رایانه مجهز به ویندوز ۱۰ استفاده کنند. بدین منظور قابلیتی موسوم به Home Hub به ویندوز ۱۰ اضافه می‌شود.به گزارش ایتنا از مهر به نقل از دیجیتال ترندز، مایکروسافت قصد دارد در ماه سپتامبر یا شهریور ماه ویندوز ۱۰ را به طور اساسی به روزرسانی کند و امکانات متنوعی را به آن اضافه کند.از جمله این تغییرات می‌توان به ارتقای دستیار صوتی کورتانا و همین طور پشتیبانی از وسایل و لوازم خانگی هوشمند اشاره کرد. بنابراین کاربران به جای استفاده از تنها یک وسیله هوشمند مانند بلندگوی اکوی آمازون می‌توانند مجموعه متنوعی از لوازم خانگی هوشمند مانند Hue، Nest و غیره را با استفاده از امکانات ویندوز ۱۰ کنترل کنند.محیط برنامه Home Hub همیشه فعال خواهد بود تا دسترسی سریع به فهرست امور برنامه ریزی شده، تقویم و یادداشت‌ها ممکن شود. اجرای فرامین صوتی، خاموش و روشن کردن لامپ‌ها، تنظیم ترموستان و مدیریت امور منزل هم از این طریق تسهیل می‌شود.گفته می‌شود مایکروسافت برای تولید رایانه‌های دارای چنین قابلیت‌هایی با شرکت‌های لنووو و اچ.پی نیز وارد مذاکره شده است. این شرکت خود رسما در این زمینه موضع گیری نکرده است.

سیستم عامل‌ها چگونه به هکرها کمک می‌کنند؟

$
0
0
یک کارشناس فناوری اطلاعات معتقد است از مهم‌ترین عواملی که باعث ایجاد آلودگی‌های ویروسی در سیستم‌ها می‌شود، استفاده از ویندوزهای غیر اصلی است و توصیه می‌کند سازمان‌های مهم حداقل در لایه سرور از ویندوزهای اورجینال استفاده کنند.به گزارش ایتنا از ایسنا، گلمر بحری با اشاره به لزوم استفاده از ویندوزهای اورجینال در سازمان‌های مهم گفت: در کشور ما متاسفانه ما برای مسائلی که اهمیت زیادی دارد هیچ سرمایه‌گذاری و هزینه‌ای نمی‌کنیم و سازمان‌های اساسی زیادی در کشور وجود دارد که غالبا از ویندوزهای کرک استفاده می‌کنند.وی در ادامه با بیان اینکه آسیب‌پذیری‌های زیادی هستند که از ویندوز ناشی می‌شوند، اظهار کرد: اگر ویندوزها آپدیت بود، دردسرهای این چنینی پدید نمی‌آمد و دستگاه‌ها آلوده نمی‌شدند. حتی در سازمان‌های حیاتی ما موضوع را جدی نمی‌گیریم. البته در حال حاضر ‌خیلی افراد از آنتی‌ویروس اورجینال استفاد می‌کنند اما درباره ویندوز متاسفانه هنوز این فرهنگ وجود ندارد.این کارشناس عضور سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران خاطرنشان کرد: توصیه ما این است که سازمان‌ها حداقل در لایه سرور از ویندوزهای اورجینال استفاده کنند و آن را همیشه آپدیت نگه دارند. قضیه آپدیت کردن ویندوز اهمیت زیادی دارد. همان‌طور که کسانی که ویندوزهای خود را آپدیت نکرده بودند احتمال آلودگی به باج‌افزار واناکریپت را افزایش دادند.بحری با بیان اینکه اگرچه ویندوز قابلیت آپدیت خودکار دارد اما الزاما همه از این قابلیت استفاده نمی‌کنند، افزود: حجم آپدیت‌ها بالاست و ممکن است در سازمان‌ها نیز استراتژی آپدیت خودکار را نداشته باشد. همچنین همیشه ابتدا یک ویروس وارد می‌شود که بعدا متوجه می‌شوند و برای آن آنتی‌ویروس و یا نسخه اصلاحیه ارائه می‌دهند. همان‌طور که باج‌افزار جدید هم ابتدا آلودگی‌هایی ایجادشده بود و سپس مایکروسافت برای آن پچ نوشت. اما در نهایت ویندوزهایی که اورجینال نیستند راه برای باج افزار باز کردند.

مایکروسافت نسخه ورک‌استیشن ویندوز ۱۰ را عرضه می‌کند

$
0
0
به تازگی، به‌روزرسانی‌های اخیر مایکروسافت، حاوی برخی اطلاعات بوده که کارشناسان را به احتمال عرضه نسخه ورک‌استیشن ویندوز ۱۰ پرو هدایت کرده است.به گزارش ایتنا از رایورز از اینکوایرر، شرکت مایکروسافت درصدد است نسخه ویژه ورک‌استیشن را مجدداً عرضه نماید؛ این خبری است که در بررسی برخی آپدیت‌های جدید سیستم عامل ویندوز، توسط کارشناسان کشف شده است.مطابق این گزارش، هرچند به‌روزرسانی‌های اخیر سیستم عامل جدید مایکروسافت، حاوی هیچ موضوع دندانگیری نبود، اما چند متخصص خبره در این زمینه اطلاعاتی کشف کردند که به نظر غیرطبیعی می‌رسید.این کارشناسان معتقدند که نسخه جدیدی از سیستم عامل ویندوز ۱۰ پرو طراحی شده که مخصوص کامپیوترهای پیشرفته خواهد بود.اطلاعات درز یافته مایکروسافت نشان می‌دهد که این نسخه فعلاً "Windows 10 Pro for Workstation PCs" نام خواهد داشت، هر چند این نام هنوز نهایی نشده است.گفتنی است این نخستین نسخه سیستم عامل ویندوز برای دستگاه‌های کاری (Workstation) است که پس از زمان ویندوز ان.تی عرضه می‌گردد. آخرین نسخه مشابه در این زمینه، ویندوز ان.تی برای ورک‌استیشن‌ها بود که البته پشتیبانی مایکروسافت از این نسخه در سال ۲۰۰۴ از سوی مایکروسافت متوقف گردید.شایان ذکر است بر طبق گفته متخصصین، این نسخه جدید سیستم عامل، چند ویژگی اساسی خواهد داشت. نخست اینکه در حالت ورک‌استیشن کار می‌کند، بدین معنا که توان و شدت فعالیت گرافیکی در آن طبعاً کمتر و بهینه خواهد بود.همچنین فایل سیستم جدید مایکروسافت که پس از NTFS عرضه گردید، یعنی سیستم ReFS در آن فعال خواهد بود.شایان ذکر است که این فایل سیستم جدید قادر است در مواجهه با فایل‌ها و داده‌های حجیم، بسیار سریع‌تر، با دقت بیشتر و ضریب خطای به مراتب کمتری عمل نماید.همچنین این نسخه تازه سیستم‌عامل توانایی آن را دارد که بر روی دستگاهی با چهار پردازنده و نیز حافظه تا ۶ ترابایت کار کند. 

ویندوز ۱۰ زمانی که از کامپیوترتان دور شوید آن را قفل می‌کند

$
0
0
شرکت مایکروسافت در حال کار بر روی یکی از ویژگی‌های جدید ویندوز ۱۰ است تا هنگامی که سیستم‌ عامل تشخیص دهد که کاربر از دستگاه خود دور شده است، به‌صورت خودکار کامپیوتر را قفل و آن را ایمن ‌نماید.این ویژگی در آزمایش‌های اخیر بیلد ویندوز ۱۰، "قفل پویا" نامیده می‌شود و Windows Central گزارش داده که مایکروسافت فعلا آن را "خداحافظ ویندوز" نامیده است. در حال حاضر مایکروسافت از دوربین‌های مخصوص "سلام ویندوز" استفاده می‌کند که به کاربران ویندوز ۱۰ اجازه می‌دهد تنها با نگاه کردن به آن، لاگین کنند.به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از The Verge، سازمان‌های بزرگ به کارکنان خود آموزش می‌دهند که ترکیب کلیدهای winkey+L را برای قفل دستگاه‌های خود در حالت بی‌استفاده بکار ببرند، اما این ویژگی جدید آن را به فرآیندی خودکار تبدیل می‌کند. دقیقاً مشخص نیست که چگونه مایکروسافت عدم فعالیت را تشخیص می‌دهد، اما احتمالاً این شرکت بتواند از دستگاه‌های سازگار با ویژگی "سلام ویندوز" و با استفاده از آن عدم فعالیت را شناسایی کرده و دستگاه را قفل کند.شایان ذکر است که هرچند هم‌اکنون نیز می‌توان ویندوز را برای انجام این کار در یک مدت مشخص پیکربندی نمود، اما به نظر می‌رسد مایکروسافت درصدد است این ویژگی را به فرآیندی پیش‌فرض تبدیل نماید تا همه بتوانند بسادگی آن را فعال کنند.مایکروسافت قصد دارد "قفل پویا" را به‌عنوان بخشی از Windows 10 Creators Update که انتظار می‌رود در ماه آوریل عرضه شود، ارائه کند.گفتنی است شرکت مایکروسافت چندی پس از رونمایی از ویندوز ۹ از آخرین نسخه سیستم عامل خود یعنی ویندوز ۱۰ رونمایی کرد. به گفته جو بلفیور، قائم مقام مایکروسافت، ویندوز ۱۰ ترکیبی از بهترین‌های ویندوز ۷ و ۸ است که به صورت پلتفرمی وسیع، تمامی نسخه‌های دسکتاپ و سرور و... را پشتیبانی می‌نماید. وی تأکید کرده است که تمام ابزارهای مرتبط با "اینترنت اشیاء" تا سرورهای غول‌پیکر با ویندوز ۱۰ کار خواهند کرد و به عبارت دیگر، "ویندوز دوباره متولد خواهد شد."از سویی دیگر، مایکروسافت اعلام کرده است که ویندوز ۱۰ در حقیقت نسخه بعدی سیستم عامل دستگاه‌های همراه یعنی ویندوزفون هم خواهد بود، به این ترتیب، شاهد ادغام ویندوز با سیستم عامل موبایل خواهیم بود، هرچند در نسخه موبایلی ویندوز، رابط کاربری دسکتاپ وجود نخواهد داشت. 

بررسی تغییرات نرم‌افزاری در iOS 4.3

iOS 11 ممکن است تنها از نرم‌افزارهای ۶۴ بیتی پشتیبانی کند

$
0
0
شرکت اپل به‌تازگی نسخه جدید سیستم عامل خود را به مخاطبان عرضه کرده است و شایعات جدید پیرامون این سیستم‌عامل، حاکی از آن هستند که iOS 11 برای اجرای نرم‌افزارها نیاز به نسخه ۶۴ بیتی آنها خواهد داشت.به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری insanely-great، به نظر می‌رسد که سیستم عامل جدید شرکت اپل قرار است تا تغییرات بزرگی را برای کاربران تلفن‌های همراه و تبلت‌های این شرکت به همراه داشته باشد.بر اساس اطلاعات منتشر شده درباره این سیستم عامل، iOS نسخه ۱۱ قرار است تا بر روی مفاهیمی مانند "هوش مصنوعی" و "واقعیت افزوده" تمرکز بیشتری داشته باشد. بدین‌ ترتیب بدیهی به نظر می‌رسد که سیستم‌هایی مانند سیری با پیشرفتی چشمگیر در iOS 11 روبرو خواهند گشت. در همین حال، اکنون شایعات جدیدی درباره برخی اصول اساسی این سیستم‌عامل به گوش می‌رسد، از جمله مهم‌ترین آنها اینکه این سیستم‌عامل قرار است تا به پشتیبانی محض از نرم‌افزارهای دارای معماری ۶۴ بیتی بپردازد. بدین ترتیب انتظار می‌رود شرکت اپل دیگر اجازه اجرای نسخه ۳۲ بیتی برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها را بر روی پلتفرم‌های همراه خود ندهد.گفتنی است این تغییری مهم از دید کاشناسان تلقی می‌گردد، هر چند محدودیتی در طراحی و ارائه برخی نرم‌افزارها ایجاد خواهد نمود.البته گفتنی است این شایعه هنوز به‌صورت رسمی تائید نشده و شرکت اپل نسبت به آن واکنش خاصی نشان داده است. با این‌ وجود، این اقدام در راستای بهبود پایداری برنامه‌های اجرایی قابل استفاده بر روی آیفون و آیپد می‌تواند بسیار منطقی به نظر برسد.علاوه بر موارد یاد شده،‌ همچنین قرار است تا این سیستم‌عامل تمرکز ویژه‌ای بر روی انتقال داده‌ها به محیط‌های ابری داشته باشد و بدین‌ ترتیب بتواند اطلاعات به کار گرفته شده را برای بهبود ساختارهایی مانند دستیار صوتی هوشمند سیری به کار بگیرد. 

انسانی‌تر شدن سیستم عامل ویندوز ۱۰

$
0
0
یکی از اخبار جدیدی که شرکت مایکروسافت اخیرا اعلام کرد، پیرامون یک سخت‌افزار خوب نبود، بلکه یک ویژگی بظاهر ساده بود که به تسک‌بار ویندوز ۱۰ اضافه شده بود: آیکون‌های کوچک از دوستانی که بیشتر از همه مایلید با آنها تعامل داشته باشید.آنها می‌توانند از خانواده شما و یا از دوستانتان باشند، ولی چیزی که مهم است این است که آنها برای حائز اهمیتند.به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از انگجت، اگر بخواهید نام بی‌تکلفی برای این گزینه جدید بیابید، می‌توانید آن را دوستان من/MyPeople بنامید. این گزینه در حقیقت راهی است برای این‌ که شما بتوانید بسیار ساده‌تر هر چیزی که خواستید(نظیر اسناد و فایل‌ها، لینک‌ها، نوتیفیکیشن‌ها و...) را از کامپیوتر خود با دوستانتان به اشتراک بگذارید.این گزینه همانند صفحه چت اسکایپ و جیمیل، به شما یک مکان مرکزی برای تعامل اطلاعات با دوستانتان را می‌دهد.در حالی که ممکن است این به‌روزرسانی جدید مانند به‌روزرسانی‌های معمولی و قدیمی ویندوز ۱۰ بنظر برسد، اما این این گزینه اضافه شده یعنی MyPeople بی‌تردید یکی از نیازهای روزمره و پرکاربرد شما را رفع خواهد کرد.همانطور که آلیسون اوماهونی، یکی از کارمندان شرکت مایکروسافت می‌گوید، این ویژگی ثمره گفت‌وگویی با کاربران ویندوز است که طبعا با شماری از مردم در ارتباط و تعامل هستند. او گفت: «ما شروع کردیم به فکر کردن درباره آن که چه کاری می‌توان انجام داد تا همان رابطه را در داخل ویندوز شکل دهیم.» و بدین ترتیب تیم او در مهندسی نرم‌افزار در مورد راهی برای کارهای معمولی، مانند به‌اشتراک‌گذاری سریع‌تر با دوستان به نتیجه رسیدند.کاربران می‌توانند به ویژگی‌های گزینه مای‌پیپل همانند راهی برای گسترش و تقویت روابط اجتماعی خود نگاه کنند. در واقع این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد تا نوتیفیکیشن‌هایی قابل ستایش را شبیه به اموجی‌ها برای دوستان خود ارسال نمایند.اما در سطوح عمیق‌تر، این ویژگی در حقیقت یک راهبرد دائمی است به این منظور که کاربران، روابط خود با دوستان و آشنایان و همکاران سازمان و فردی را نگاه داشته، از آنها حمایت کرده و تشویقشان نمایند.موقعیت‌دهی برجسته مای‌پیپل در تسک‌بار ویندوز ۱۰ نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری خوب مایکروسافت بر روی آن است. کورتانا آخرین خصيصه‌اي بود كه چنين جایگاهی یافت، چنانکه دستیار مجازی در حال حاضر بخشی از استراتژی نرم‌افزارهای اصلی شرکت در چندین سیستم عامل است.مهندسان مایکروسافت به خوبی از تاثیر چنین گزینه‌هایی در حرکت رو به جلو آگاهند. از نظر آنان پتانسيلي شایان توجه براي Mypeople وجود دارد كه باعث می‌گردد به‌طور گسترده‌ای مورد پذیرش کاربران واقع شود.از نظر کارشناسان، گزینه MyPeople سبب می‌گردد تغيير روشي در استفاده مردم از ويندوز بروز نماید، ضمن اینکه می‌تواند به خوبی در سیستم عامل‌های دیگر مانند Xbox One، iOS و اندروید نیز کار کند.اکنون که شبكه‌هاي اجتماعي، کاربران را همه جا دربرگرفته‌اند، نیاز به برنامه‌هایي که شما را به افراد مورد نظرتان متصل و مرتبط نگاه دارد ضروری است،‌ و بدین ترتیب است که ترکیب MyPeople و کورتانا نقش ویژه‌ای برعهده می گیرد و كمك می‌كند اطلاعات بیشتری را در مورد دوستان و نزدیکتان كسب كنید. 

مشخصات سیستم عامل اندروید ۸ لو رفت

$
0
0
به گزارش ایتنا از مهر به نقل از بی.جی.آر، در شرایطی که تنها دو درصد از کاربران سیستم عامل اندروید به نسخه ۷ این سیستم عامل مهاجرت کرده‌اند، گوگل قصد دارد نسخه بعدی اندروید موسوم به اندروید ۸ را طراحی کند.اندروید ۸ احتمالا در اواخر سال ۲۰۱۷ عرضه می‌شود و اولین ویژگی تازه آن Copy Less نام دارد که به کاربران گوشی‌های اندرویدی امکان می دهد به طور خودکار اطلاعات مرتبط با موضوعی خاص را برای کپی کردن از یک منبع پیدا کنند. با این کار ارسال اطلاعات مدنظر از طریق پیامک یا ایمیل تسهیل می‌شود.به عنوان مثال اگر شما با دوستتان در حال گپ زدن در مورد غذا خوردن در رستورانی خاص باشید و بخواهید اطلاعات مربوط به مکان این رستوران را از میان انبوهی از مطالب بیان شده بیابید تنها کافیست به صفحه گپ برگردید عبارت این رستوران در ... را تایپ کنید تا پیشنهاداتی در مورد آدرس رستوران مذکور نمایش داده شود تا بتوانید آنها را کپی کنید.قابلیت جذاب دیگر امکان ضربه زدن با انگشت بر روی یک آدرس و باز شدن خودکار برنامه نقشه گوگل برای نشان دادن آدرس محل مذکور است. این قابلیت قبلا در گوشی‌های آیفون وجود داشته است.ویژگی سوم، امکان تایپ تنها یک حرف انگلیسی برای اجرای برخی فرامین است. به عنوان مثال با تایپ کردن حرف C فهرست تماس ها یا Contatcts در دسترس قرار می‌گیرد. گوگل هنوز این اطلاعات را رد یا تایید نکرده است.

«آی او اس ۱۱» مجهز به بارکدخوان شبکه وای فای

$
0
0
قرار است در آینده نزدیک آپدیت سیستم عامل جدید اپل یعنی iOS11 به بازار عرضه شود. با عرضه این سیستم عامل احتمالا کاربران اپل دیگر مجبور نخواهند بود کلمات رمز شبکه‌های وای.فای را تایپ کنند.به گزارش ایتنا از مهر، آپدیت جدید سیستم عامل اپل همراه یک بارکدخوان QR طراحی شده است. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد تا با اسکن کدهای مذکور در روتر در یک لحظه به شبکه اینترنتی متصل شوند. همچنین iOS شامل ویژگی‌های دیگری است که به کاربران اجازه می‌دهد کلمه رمز شبکه وای.فای را برای دستگاه دیگر ارسال کنند. این کلمه رمز به طور خودکار اتصال را برقرار می‌کند.این درحالی است که یک بارکدن نخستین مرتبه توسط کاربران نسخه بتا این سیستم عامل مشاهده شد. این ویژگی در ساختار دوربین است و در اصل برای بازکردن وب سایت و اپلیکیش‌های مختلف پس از خواندن کد بود.هنگامی‌که کاربر بارکدخوان را جلوی رمز QR می گیرد، سیستم از کاربر می‌پرسد که آیا تمایل دارد به شبکه متصل شود یا خیر. سپس با یک ضربه به صفحه لمسی دستگاه به شبکه وای.فای متصل می‌شود.

کدام نسخه اندروید ناموفق‌تر است؟

$
0
0
آخرین آمار جدول توزیع اندروید نشان می‌دهد که نسخه Froyo اندروید که می‌۲۰۱۰ توسط گوگل منتشر شد، در لیست وجود ندارد.به گزارش ایتنا از ایسنا به نقل از تک‌تایمز، داده‌های مربوط به جدول توزیع اندروید طبق آمار گوشی‌هایی است که در هفت روز منتهی به ۹ ژانویه از فروشگاه آنلاین گوگل‌پلی بازدید کرده‌اند. این اولین بار است که خبری از Froyo در جدول توزیع اندروید نیست که نشان‌ می‌دهد این نسخه از سیستم عامل اندروید از گوشی‌ها خداحافظی کرده است.بر اساس اطلاعات به‌ اشتراک گذاشت‌شده، نسخه Froyo اندروید که شامل اندروید ۲.۲ و ۲.۲.۳ است، دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. در ماه دسامبر سال ۲۰۱۶، نسخه Froyo هنوز هم در فهرست بود، اما تنها روی یک درصد از دستگاه‌ها اجرا می‌شد.نمودار توزیع اندرویدتنها تعداد محدودی از دستگاه‌ها مانند گوگل پیکسل و پیکسل XL اندروید ۷.۱ نوقا را در اختیار دارند. اندروید ۷.۰ نوقا که در سال ۲۰۱۶ عرضه شده بود و هنوز هم راه خود را به بسیاری از دستگاه‌ها باز می‌کند، در حال حاضر تنها روی ۰.۵ درصد از گوشی‌های فعال وجود دارد. از سوی دیگر، اندروید ۷.۱ نوقا شامل ۰.۲ درصد از کل ۰.۷ درصد اندروید نوقا روی گوشی‌ها می‌شود.به‌روزرسانی اندروید نوقا در حال حاضر راه خود را به برخی از دستگاه‌های سری Moto باز کرده است. و انتظار می‌رودMoto Z Play نیز در تا انتهای ژانویه ۲۰۱۷ از آن بهره‌مند شود. در حالی که اندروید نوقا از ویژگی‌های پیشرفته‌ای در عملکرد و امنیت برخوردار است اما به آرامی روی دستگاه‌ها عرضه می‌شود که ممکن است روی آمار آن تاثیر بگذارد. هر چند میزان پذیرش برای اندروید نوقا چندان قابل توجه نیست اما این اعداد مشابه زمانی است که اندروید ۶.۰ مارشمالو عرضه شده بود.اندروید لالی‌پاپ (آبنبات چوبی) که در سال ۲۰۱۴ عرضه شده بود با آمار ۳۳.۴ درصدی در صدر فهرست توزیع اندروید قرار دارد. در حالی که ۱۰.۱ درصد از اندروید لالی‌پاپ متعلق به اندروید ۵.۰ است، اندروید ۵.۱ نیز روی ۲۳.۳ درصد از دستگاه‌ها اجرا می‌شود.اندروید ۶.۰ مارشمالو که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، با کسب دومین رتبه از توزیع اندروید، روی ۲۹.۶ درصد از دستگاه‌ها نصب شده است. اندروید ۴.۴ کیت‌کت در رتبه بعدی لیست قرار دارد. این نسخه از اندروید که در سال ۲۰۱۳ منتشر شده بود، در حال حاضر روی ۲۲.۶ درصد از دستگاه‌ها در حال اجرا است.همچنین نسخه جلی‌بین اندروید روی ۱۱.۶ درصد از دستگاه‌ها اجرا می‌شود. نسخه‌های متفاوت جلی‌بین از جمله ۴.۱ و ۴.۲ و ۴.۳ به ترتیب روی ۴ درصد ۵.۹ درصد و ۱.۷ درصد دستگاه‌های اندرویدی وجود دارند. آیس‌کریم ساندویچ ( ۴.۰.۳ و ۴.۰.۴) نیز در سال ۲۰۱۱ منتشر شده‌ و تنها ۱.۱ درصد از آمار اندروید را به خود اختصاص داده‌ است. اندروید جینجربرد یا نان زنجبیلی با در دست داشتن نسخه‌های ۲.۳.۳ تا ۲.۳.۷ در نمودار توزیع اندروید ۱ درصد دارد.

سریع‌تر شدن پروسه به‌روزرسانی اندروید

$
0
0
با استفاده از پروژه موسوم به Project Treble می‌توان فرایند دانلود و به‌روزرسانی اندروید را سریعتر کرد.به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، پروژه مذکور که در اندروید O یا اورئو تعریف‌شده اجازه دانلود و نصب آپدیت اصلی را به‌صورت ماژولار به کاربر می‌دهد و به همین دلیل سریعتر از فرایند کنونی به‌روزرسانی اندروید خواهد بود.آنچه در فرایند جدید لحاظ شده اینترفیس فروشنده / VI است که به‌جای نوشتن و ادیت سیستم‌عامل توسط سازندگان مختلف، چارچوب کلی سیستم‌عامل را به کاربر عرضه می‌کند.درواقع VI مابین چارچوب سیستم‌عامل اندروید و پیاده‌سازی توسط سازنده قرار می‌گیرد که از طریق vendor test suite تعریف‌شده است.پیش‌تر هر بخش از VI باید توسط چارچوب سیستم‌عامل اندروید دوباره‌کاری می‌شد که این مرحله حذف‌شده است، هرچند سازنده گوشی هنوز می‌تواند فیچرهای خود را روی آپدیت‌ها اعمال کند.

هوشمندسازی خانه‌ها با ویندوز ۱۰

$
0
0
ساکنان منازل به زودی برای مدیریت وسایل برقی خود می‌توانند از یک رایانه مجهز به ویندوز ۱۰ استفاده کنند. بدین منظور قابلیتی موسوم به Home Hub به ویندوز ۱۰ اضافه می‌شود.به گزارش ایتنا از مهر به نقل از دیجیتال ترندز، مایکروسافت قصد دارد در ماه سپتامبر یا شهریور ماه ویندوز ۱۰ را به طور اساسی به روزرسانی کند و امکانات متنوعی را به آن اضافه کند.از جمله این تغییرات می‌توان به ارتقای دستیار صوتی کورتانا و همین طور پشتیبانی از وسایل و لوازم خانگی هوشمند اشاره کرد. بنابراین کاربران به جای استفاده از تنها یک وسیله هوشمند مانند بلندگوی اکوی آمازون می‌توانند مجموعه متنوعی از لوازم خانگی هوشمند مانند Hue، Nest و غیره را با استفاده از امکانات ویندوز ۱۰ کنترل کنند.محیط برنامه Home Hub همیشه فعال خواهد بود تا دسترسی سریع به فهرست امور برنامه ریزی شده، تقویم و یادداشت‌ها ممکن شود. اجرای فرامین صوتی، خاموش و روشن کردن لامپ‌ها، تنظیم ترموستان و مدیریت امور منزل هم از این طریق تسهیل می‌شود.گفته می‌شود مایکروسافت برای تولید رایانه‌های دارای چنین قابلیت‌هایی با شرکت‌های لنووو و اچ.پی نیز وارد مذاکره شده است. این شرکت خود رسما در این زمینه موضع گیری نکرده است.

به روزرسانی ویندوز ۱۰ همراه با قابلیت‌های چشمگیر در راه است

$
0
0
به نظر می‌رسد به‌روزرسانی جدید ویندوز ۱۰ دلایل زیادی برای غافل‌گیری کاربرانش خواهد داشت. شرکت مایکروسافت پیش‌نمایش اینسایدر ویندوز جدیدی را ارائه کرده است که ویژگی‌های تازه‌ای به همراه دارد و احتمالاً باعث خواهد شد کاربران به طور مداوم از برخی از آنها استفاده کنند.یکی از این ویژگی‌های جدید، جست‌وجوگر Edge (اج) است که شامل تبِ پیش‌نمایش‌ها می‌شود. این موضوع هرچند به خودی خود ایده جدیدی نیست، اما در این نسخه شما چنانچه چندین تب باز داشته‌ باشید می‌توانید پیش‌نمایشی از هرکدام را در لحظه ببینید. همچنین Crackdown Flash (کرک دان فلش) مایکروسافت تأثیر کامل دارد: اکنون اج محتوای فلش نامعتبر را مسدود می‌کند و شما مجبور خواهید بود برای اجرای آن کلیک کنید.به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از انگجت، در به‌روزرسانی تازه، فراتر از امکانات مبتنی بر وب، موارد قابل توجه بسیاری وجود دارد. به عنوان مثال، پیش‌نمایش گزینه "نور آبی کمتر" را ارائه می‌دهد که مانند حالت‌های شب بر روی برخی گوشی‌های تلفن همراه است و تدریجاً رنگ‌ها به صورتی تغییر می‌کنند که فشار بر چشمان شما کمتر گردد و به خواب شما لطمه‌ای نمی‌زند.همچنین شما قادر خواهید بود سربرگ‌های منوی شروع در پوشه‌ها را مرتب کنید. البته اگر از ویندوزفون یا ویندوز ۱۰ موبایل استفاده می‌کنید، این موضوع برایتان آشنا خواهد بود، اما چنانچه تمایل به داشتن مسیرهای میان‌بُر برنامه‌های نرم‌افزار زیادی دارید، قطعاً از آن استقبال خواهید کرد.اما باز هم پیشرفت‌های دیگری در راهند. از جمله گزینه تقسیم مرکزی نرم‌افزارهای بیشتری با افزایش آگاهی از آنچه در حال اجرای آن هستید و آنچه تمایل به استفاده از آن دارید را خواهید یافت. مایکروسافت همچنین برای این به‌روزرسانی سرگرم ایجاد یک "حالت عکس گرفتن از صفحه نمایش"، یک کاربرد جدید رسمی‌تر برای Cortana (دستیار صوتی ویندوز) جهت مصرف‌کنندگان جدید، یک گزینه "نوسازی ویندوز" مورد تقاضا برای نصب مجدد سیستم عامل و نیز حمایت قوی‌تر از صفحه نمایش‌هایی با شفافیت زیاد است که قبلاً محدود به OneNote (وان نوت) بود.به نظر می‌رسد همه این ویژگی ها، مطلوب کاربران خواهد بود و به میزان زیادی نیازهای آنان را برطرف خواهد نمود. 
Viewing all 2292 articles
Browse latest View live




Latest Images